Qui som

JAVI: Guia de BONA PETJA.Un amant de la natura en tots els seus estats. Amb una llarga experiència en ascensions i trekkings al Pirineu. Amant de l’esquí, l’escalada i el barranquisme i un gran aficionat a la micologia i el vulcanisme. 

JAVI FERNANDEZ ANDON

Fundador i propietari de BONAPETJA GUIES DE MUNTANYA
Tècnic Esportiu en muntanya mitjana.
Guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (en curs).
Membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM).
Membre de la AEGM.
Acreditat com a UIMLA.
Registrat al Consell Català de l’Esport. REP 026904
Text

Què fem

BONA PETJA-GUIES DE MUNTANYA és una empresa que ofereix activitats al medi natural. Excursions, travesses, cursos de formació, tallers, programacions per a escoles, casals esportius per als més petits, guiatges per als més grans...entre d’altres. També oferim la possibilitat d’incorporar una degustació de productes artesans de la Vall d’en Bas a les activitats que es desenvolupin a la Garrotxa.

BONA PETJA-GUIES DE MUNTANYA

Les nostres activitats es desenvolupen al llarg de tot l’any. Principalment al Pirineu i a la comarca de la Garrotxa, tot i que estem oberts a propostes que ens pugueu aportar.
A BONA PETJA vetllem per la seguretat dels nostres participants.
BONAPETJA viu integrada a la Garrotxa. Respectem les normes d’ús que dicten les diferents lleis dintre i fora dels espais protegits. Donem valor a la nostra perícia per tal de transmetre la passió que sentim pel territori. Dintre els nostres objectius en volem assenyalar dos:
  • En l’àmbit comarcal, tenim la intenció de potenciar els esports d’aventura i a l’aire lliure entre la mainada. Mitjançant excursions, cursos, casals de muntanya, extraescolars...donant així una alternativa real als esports majoritaris.
  • En l’àmbit nacional, mitjançant les nostres propostes d’inclusió social, desitgem propiciar l’accés al medi natural a totes les persones. D’aquesta manera, afavorir una millor cohesió social.

Tens algun dubte? Pregunta’ns!

    Activitats a la GarrotxaActivitats al PirineuContractar un guiaCursosEscolesInclusió


    © Tots els drets reservats BONAPETJA
    facebookinstagramwhatsapp